Hogyan készülj fel a Headshot fotózásodra?


Ruhaválasztás

Elsősorban gondold át, hogy milyen hangulatot szeretnél viszontlátni a képeiden. Válassz öltözéket aszerint, hogy milyen platformon fogod felhasználni a képeidet a jövőben. Más-más öltözék illik egy önéletrajzba vagy Facebook, Linked-In profilra. Hozz magaddal ingeket, blézert, zakót, vagy akár a kedvenc felsődet is! A lényeg, hogy olyan ruhában fotózzalak, amelyben magabiztosnak érzed magad!
Tipp: Az öltözéked legyen feliratmentes, egyszínű, letisztult, logómentes.
Smink

A sminked elkészítésénél vedd figyelembe az alábbiakat: Ha lehet kerüld el a túl sok púdert az arcon, a matt rúzsokat. A sminked legyen naturális, ne túl hivalkodó. A smink készletedet
hozd magaddal bátran a fotózásra, mivel kisebb igazításokra a helyszínen is van lehetőséged!

Haj

A te hajad, a te ízlésed. Te tudod a legjobban, hogy mi áll jól neked és hogyan szoktad hordani a hajadat. Legyen friss és üde, úgy ahogyan te szereted! Ha hosszú hajad van, hozz
magaddal egy hajgumit.

Férfiaknak

Ha szakállad vagy borostád van: nyugodtan viseld ahogyan a hétköznapi életben is szoktad.
Legyen megigazítva, megmosva, igényesen körbevágva.
Ha nincs szakállad/borostád: borotválkozz meg teljesen (ha lehet ne közvetlenül a fotózás előtt, elkerülve így a bőr kipirosodását). Az arcbőröd legyen hidratált, ha van rá lehetőséged használj arcápoló termékeket.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A véglegesen retusált képeket 1 héten belül egy online galériából tudod majd letölteni, amihez csak neked lesz hozzáférésed. Nyers képeket sajnos nem áll módomban átadni.

Igen! Budapest területén belül irodába, telephelyre történő kiszállás ingyenes.

A nyers képek minimális változtatáson esnek majd át. Oda nem illő, zavaró bőrhibák, illetve pl.: kilógó hajszálak eltüntetéséről van szó. Utólagos kontraszt, szín beállítást végzek a képeken, mégis megtartva annak eredeti mivoltát.

Igen! A stúdióban fehér, szürke, és fekete háttér közül tudsz választani.

Ezt már számtalan alkalommal hallottam a fotózások előtt és eddig mindig bebizonyosodott az ellenkezője. Mindenkiről lehet remek fotókat készíteni, csak a megfelelő fotográfust kell felkérni, aki segít lebontani a magad köré épített "falakat".

Miután megrendelted a képeket, az összeg beérkezése után küldöm a retusált anyagot. A képeidért a helyszínen készpénzben vagy a megadott számlaszámra történő átutalással tudsz fizetni. Teljes garanciát vállalok a képekre. Ha a fotózás után nincs egyetlen fotó sem amelyik tetszik neked, semmiért sem kell fizetned, viszont ez esetben a képek sem kerülnek átadásra.

© Copyright 2024 BalazsAndorko. All Rights Reserved.
www.balazsandorko.com

Built with Mobirise